Hakusi oli: tjäreborg matkatoimisto

Matkanjärjestäjä

tjäreborg

aurinkomatkat

finmatkat

tema-matka

Internet-sivut Tjareborg.fi Aurinkomatkat.fi Finnmatkat.fi Temamatkat.fi
Internet-palvelut KylläHyvät KylläHyvät KylläParhaat KylläHyvät
Äkkilähdöt KylläKyllä KylläKyllä KylläKyllä EiEi
Eksoottiset kohteet Curacao, Aruba, Gambia Kambodza, Laos, Panama Venezuela, Tobago, Tansania. Armenia, Senegal, Tansania, Kap Verde
Halvin Kreikan matka 499 € / hlö 710 € / hlö Kyllä425 € / hlö Valikoimassa esim. Kreikan samoilumatkat, ei tavallisia matkoja.
Halvin Kanarian matka 519 € / hlö 720 € / hlö Kyllä490 € / hlö Valikoimassa esim. Andalusian Kiertomatka, ei tavallisia Espanjan matkoja.
Halvin Thaimaan matka Kyllä999 € / hlö 1245 € / hlö 1165 € / hlö Valikoimassa esim. Thaimaan ympäri -matka, ei tavallisia Thaimaan matkoja.
Yleiskuva Paras pakettimatkaLoistava valinta Hyvä valinta Paras pakettimatkaLoistava valinta Paras erikoismatkaLoistava valinta kierto- matkoja ja kulttuuria kaipaaville.
  Lisätietoja - Tilaa Lisätietoja - Tilaa Lisätietoja - Tilaa Lisätietoja - Tilaa
tjäreborg matkatoimisto

Lomamatkojen hintavertailuun otimme kolme tunnetuinta Suomessa toimivaa pakettimatkajärjestäjää, eli Finnmatkat, Aurinkomatkat ja Tjäreborg. Kaikkien kolmen matkavalikoimista löytyy perinteiset klassikko lomakohteet kuten Kanarian saaret, Kreikka ja Kreikan saaret, Thaimaa, Italia, Espanja ja Portugali. Monien kohteisiin kuuluu myös tjäreborg matkatoimisto. Matkanjärjestäjien valikoimasta löytyy myös erilaisia eksoottisia kohteita kuten Tjäreborgin Gambia, Aurinkomatkojen Laos tai Finnmatkojen Venezuela. Hintojen selvittämiseksi olimme yhteydessä matkanjärjestäjien asiakaspalveluihin, joista tiedustelimme tietyn kuukauden halvinta hintaa tiettyyn kohteeseen (Kreikka, Thaimaa ja Kanaria). Jos etsit tietoa jota näiltä sivuilta ei löytynyt (tjäreborg matkatoimisto), kannattaa tutustua matkanjärjestäjien sivuihin ylläolevista linkeistä. Hotelli ja päivämäärät eivät ole samoja, ja matkanjärjestäjien valikoima oli jo rajallinen, joten hintavertailua voidaan pitää vain suuntaa antavana. Kannattaa tutustua Finnmatkojen, Tjäreborgin ja Aurinkomatkojen valikoimaan ja vertailla oman ajankohdan hinnat erikseen. tjäreborg matkatoimisto.

Mukavaa matkaa!Tema-matkat - www.temamatkat.fi

Etsitkö jotain eksoottisempaa tai erikoisempaa? Yksilölliset, monipuoliset ja mieleenkiintoiset Teemamatkat järjestää Tema-matkat. Tema-matkat on matkatoimisto joka on erikoistunut erikoismatkoihin. Tema-matkojen valikoimasta löytyvät kiertomatkat, pyöräilymatkat ja safarit. Miltä kuulostaisi Thaimaan helmet, saaristo ja sademetsät tai Kiinan kiertomatkat. Temamatkat vie sinut matkalle, jonka muistat pitkään. Katso löytyykö Tema-matkat valikoimasta kohde: tjäreborg matkatoimisto.

Jos etsit lentoja kannattaa katsoa ainakin Ebookers.fi ja Travellink . Ei kannata myöskään unohtaa Finnairin kilpailijaa ja suomesta käsin operoivaa -lentoyhtiötä, jonka sivuilta löytyy monesti erittäin hyviä tarjouksia.